πολιτική ποιότητος και ασφάλειας

Τρείς βασικοί παράγοντες συντελούν στην άριστη ποιότητα των προϊόντων Al Dente

Πρώτη Ύλη
Τα ζυμαρικά Al Dente παρασκευάζονται από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και μη φυσικά πρόσθετα. Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια ποιότητας και γεύσης.
Τα άλευρα είναι Ελληνικά με πιστοποίηση non-GMO (δεν είναι γενετικά μεταλαγμένο άλευρο).

 

Παραγωγική Διαδικασία
Η διαδικασία παραγωγής γίνεται σε αυστηρά ελεγχόμενο και πιστοποιημένο εργαστήριο, άρτια εξοπλισμένο και με την επιμέλεια εξειδικευμένου προσωπικού.
Οι συνταγές είναι επίπονα μελετημένες και άρτια εκτελεσμένες ώστε να παράγεται ένα σταθερό ποιοτικό αποτέλεσμα.
Η παραγωγική διαδικασία ολοκληρώνεται με συστηματικό και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

 

Συντήρηση και Διακίνηση
Τα ζυμαρικά αμέσως μετά την παρασκευή τους καταψύχονται και συντηρούνται στις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας (-18οC) και υγρασίας (φρεσκοκατεψυγμένα) διατηρώντας το μέγιστο ποσοστό της υγρασίας τους. Τα ζυμαρικά Al Dente δεν ξηραίνονται.
Η διακίνηση τους γίνεται με τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, σε ειδικά διαμορφωμένα οχήματα της εταιρείας (θερμοκρασία διανομής -5οC).
Τα ζυμαρικά Al Dente καταναλώνονται εντός 6 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής.
Τα ζυμαρικά Al Dente επιτρέπουν στον επαγγελματία chef αλλά και στον ερασιτέχνη μάγειρα, να δημιουργήσουν απολαυστικές δημιουργίες, μια και η νωπή υφή τους συγκρατεί και απορροφά μοναδικά τη σάλτσα. Το αποτέλεσμα απογειωτικό για τον ουρανίσκο, χωρίς το ζυμαρικό να επιβαρύνει την πέψη.

Στην Aldente Fresh Pasta φροντίζουμε για την:

– Ικανοποίηση των επιθυμιών και των προσδοκιών των πελατών με την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας:

  • Υλικά βέλτιστης ποιότητας
  • Διεργασίες παραγωγής και διανομής με τα καταλληλότερα μέσα και τις καλύτερες πρακτικές

– Εξασφάλιση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στην παραγωγή

– Υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών με διαρκώς βελτιούμενες πρακτικές και με νέες γεύσεις και ιδέες

– Στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές, για διαρκή βελτίωση των υλικών, των μέσων και των υπηρεσιών μας

– Καταγραφή, αξιολόγηση και εκμετάλλευση κάθε κριτικής πελατών και συνεργατών, με στόχο τη διαρκή βελτίωσή μας