συνταγές

Υλικά για πρώτο πιάτο για 4 άτομα 500 γρ. ραβιόλες με τρούφα και μους ανθότυρο 50 γρ, βούτυρο λιωμένο ή ιδανικά βούτυρο με τρούφα 50 γρ. παρμεζάνα ή grana τριμμένη 10-15 σταγόνες λάδι τρούφας φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι 1. Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρόλι ή για 1 λεπτό στα μικροκύματα 2. Σε 4 λίτρα...

ΥΛΙΚΑ: • 250 gr. Ραβιόλια • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο • 1 μπολ τριμμένη ντομάτα • 2 ποτήρια λευκό κρασί • 1 κσ λάδι • αλάτι, πιπέρι, κανέλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τηγανίζουμε τα ραβιόλια σε 1-2 λεπτά και έπειτα τα απλώνουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και 1 ποτήρι κρασί. Ρίχνουμε...

ΥΛΙΚΑ: • 500 γραμ. παπαρδέλες • 2 σκελίδες σκόρδο χωρίς τη φύτρα • 2 κουταλιές κουκουνάρι • 2 κούπες βασιλικό (μόνο τα φύλλα) • 3 χούφτες παρμεζάνα (grana padano ψιλοτριμμενη) • 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο και μπόλικο φρεσκοτριμμενο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τις παπαρδέλες για 2 λεπτά. Στο μulti βάζω το σκόρδο, κουκουνάρι, πιπέρι λίγη...

ΥΛΙΚΑ: • 250 γραμμάρια ravioli • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος • 100 γραμμάρια ανθότυρο • 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη • 50 γραμμάρια κασέρι τριμμένο • Αλάτι, πιπέρι • Νερό • Μία κουταλιά της σούπας βότκα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ενάμιση λίτρο νερό που βράζει, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας αλάτι και τα ραβιόλι μας. Μετά από 3...

ΥΛΙΚΑ: • 150 γρ. γαρίδες καθαρισμένες • Αλατοπίπερο • 8 κουταλιές βούτυρο • Ψιλοκομμένο άνηθο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζετε νερό με αλάτι και βράζετε τα ραβιόλια για 3 λεπτά περίπου. Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο, μαγειρεύετε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε και τις μοιράζετε στα πιάτα πάνω από τα ραβιόλια. Ρίχνετε ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε....

ΥΛΙΚΑ: • Μισό κιλό φρέσκα ραβιόλι • Βούτυρο • Φασκόμηλο • Παρμεζάνα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζετε τα φρέσκα ραβιόλι για 3 λεπτά. Στο τηγάνι λιώνετε βούτυρο και ρίχνετε τεμαχισμένο το φασκόμηλο. Έπειτα μοιράζεται την σάλτσα πάνω στα ραβιόλια. Βάζετε τα ραβιόλι σε πλατύ πιάτο και περιχύνετε με το βούτυρο. Προσθέστε την παρμεζάνα πάνω...