f.a.q.

Σε τι διαφέρουν τα φρέσκα ζυμαρικά Al Dente από αυτά του εμπορίου;

Τα ζυμαρικά μας έχουν όλη την υγρασία των υλικών μέσα και δεν υπόκεινται σε διαδικασία ξήρανσης-αφυδάτωσης. Έχουν πλήρη απουσία πρόσθετων χημικών και συντηρητικών και βράζουν σε 2-3 λεπτά. Είναι ελαφριά για το στομάχι(πιο εύπεπτα) και έχουν μεγαλύτερη απορροφητικότητα στη σάλτσα. Η γεύση τους είναι πλούσια και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Τα νωπά φρέσκα ζυμαρικά που βρίσκω στο supermarket γιατί βράζουν στα 5-6 λεπτά ενώ τα Al Dente Fresh Pasta στα 2-3;

Επειδή τα “φρέσκα ζυμαρικά” στο supermarket έχουν σορβικό κάλιο και περνάνε από μερική αφυδάτωση για να συντηρούνται πιο καλά. Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να γίνεται πιο σκληρό το ζυμαρικό και και σαφώς πιο δύσπεπτο.

Πώς βράζω τα ζυμαρικά Αl Dente;

Για ένα κιλό ζυμαρικά-10 λίτρα νερό. Προσθέτω λίγο αλάτι και λίγο λάδι στο νερό και περιμένω μέχρι να βράσει. Ρίχνω τα ζυμαρικά στο νερό και αν είναι spaghetti, tagliatelle, linguine, pappardelle τότε βοηθάω με μια κουτάλα να ανοίξουν οι πλεξούδες. Περιμένω για 2-3 λεπτά και στραγγίζω. Καλό θα είναι να τα ξεπλύνω με λίγο νερό για να φύγει το παραπανίσιο άμυλο. Τα ζυμαρικά τώρα είναι έτοιμα για να πέσουν στο βούτυρο ή τη σάλτσα.

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία;

Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα 15 ευρώ

Πώς και σε ποιές περιοχές στέλνει η Al Dente Fresh Pasta?

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται από υπάλληλο τής εταιρείας μας με αυτοκίνητο-ψυγείο. Προς το παρόν παραγγελίες θα εκτελούνται εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Πού αποθηκεύονται τα ζυμαρικά Al dente fresh pasta;

Τα ζυμαρικά μας φυλάσονται στη κατάψυξη για 6 μήνες. Από την κατάψυξη κατευθείαν στο βραστό νερό χωρίς απόψυξη.