Ραβιόλια με γέμιση μασκαρπόνε

Ραβιόλια με γέμιση μασκαρπόνε

ΥΛΙΚΑ:
• Μισό κιλό φρέσκα ραβιόλι
• Βούτυρο
• Φασκόμηλο
• Παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζετε τα φρέσκα ραβιόλι για 3 λεπτά. Στο τηγάνι λιώνετε βούτυρο και ρίχνετε τεμαχισμένο το φασκόμηλο. Έπειτα μοιράζεται την σάλτσα πάνω στα ραβιόλια. Βάζετε τα ραβιόλι σε πλατύ πιάτο και περιχύνετε με το βούτυρο. Προσθέστε την παρμεζάνα πάνω από τα ραβιόλια.