Ραβιόλια με γαρίδες και παρμεζάνα

Ραβιόλια με γαρίδες και παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ:
• 150 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
• Αλατοπίπερο
• 8 κουταλιές βούτυρο
• Ψιλοκομμένο άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζετε νερό με αλάτι και βράζετε τα ραβιόλια για 3 λεπτά περίπου. Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο, μαγειρεύετε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε και τις μοιράζετε στα πιάτα πάνω από τα ραβιόλια. Ρίχνετε ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε.



Copy link
Powered by Social Snap