Ραβιόλια με μανούρι και λιαστή ντομάτα σε κόκκινη σάλτσα

Ραβιόλια με μανούρι και λιαστή ντομάτα σε κόκκινη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ:
• 250 gr. Ραβιόλια
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
• 1 μπολ τριμμένη ντομάτα
• 2 ποτήρια λευκό κρασί
• 1 κσ λάδι
• αλάτι, πιπέρι, κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τηγανίζουμε τα ραβιόλια σε 1-2 λεπτά και έπειτα τα απλώνουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και 1 ποτήρι κρασί.
Ρίχνουμε την ντομάτα, το υπόλοιπο κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα. Την αφήνουμε να βράσει και έτοιμη…
Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε και κόκκινη καυτερή πιπεριά ή τσίλι.
Μοιράζουμε την σάλτσα πάνω στα ραβιόλια ή την βάζουμε σε ένα μπολ για ντιπ στο πλάι.