Συνταγή για κριθαρότο

Συνταγή για κριθαρότο

Οδηγίες για κριθαρότο:
Προετοιμάζουμε τη σάλτσα που επιθυμούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι. Στις φωτογραφίες για τη σάλτσα χρησιμοποιήθηκαν άγρια μανιτάρια (πορτσίνι, κανθαρίσκοι, μορχέλλες και μαύρες τρομπέτες), πρόβειο βούτυρο & πρόβεια γραβιέρα.
Φροντίστε να έχει αρκετή παραπάνω υγρασία-περισσότερο νερό γιατι θα το χρειαστεί το κριθαράκι.
Μόλις ολοκληρώσετε το βρασμό της σάλτσας προσθέστε το κριθαράκι στη σάλτσα και ανακατέψτε μέχρι να γλασσάρει(2 με 3 λεπτά).
Σερβίρετε.

… και καλή σας όρεξη!