Υλικά Γέμισης Ravioli της Al Dente

Υλικά Γέμισης Ravioli της Al Dente

  • Απάκι
  • Απάκι ΠΟΠ από το Ρέθυμνο (Κρήτη)
  • Καπνίζεται και εμπλουτίζεται με την τοπική ποικιλία κρασίου “Μαρουβά”, και στη συνέχεια μαρινάρεται με ξύδι και κόκκινο πιπέρι
  • Κεφαλοτύρι
  • Κεφαλοτύρι από τα Χανιά της Κρήτης
  • Ανθότυρος
  • Nωπός Ανθότυρος από την Βόνιτσα (Ηπειρος), λιπαρό και ουδέτερο στο αλάτι
  • Μανούρι
  • Μανούρι από την Βόνιτσα (Ηπειρος)
  • Φέτα
  • Φέτα Θεσσαλίας ΠΟΠ από 100% αιγοπρόβιο γάλα, με μαλακή υφή
  • Λιαστές Τομάτες
  • Λιαστές τομάτες Τήνου
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Ψητές Πιπεριές Φλωρίνης που αποδίδουν ολοκληρωμένα την γεύση του λαχανικού
  • Mascarpone
  • Μascarpone με πλούσια κρεμώδη υφή
  • Γαρίδα – Οι γαρίδες είναι κατεψυγμένες
  • Παρμεζάνα
  • Παρμεζάνα με πλούσια γεύση
  • Σολωμός
  • Φρέσκος καπνιστός σολωμός Σκοτίας αργά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς
  • Ricotta
  • Ρικότα με ελαφριά γεύση.
  • Σπανάκι
  • Φρέσκο ελληνικό σπανάκι
  • Prosciutto
  • Προσούτο τύπου Πάρμας
  • Mozzarella
  • Ιταλικό τυρί μοτσαρέλα φρέσκια και μοτσαρέλα μπαστούνι
  • Κατσικίσιο Τυρί
  • Κατσικίσιο τυρί από το Παραπόταμο Λαρίσης
  • Τρούφα
  • Τρούφα από τα βουνά της Κοζάνης
  • Βασιλικός
  • Φρέσκος βασιλικός
  • Emmental
  • Έμμενταλ Ελβετίας
  • Edam
  • Ένταμ Όλλανδιας.