12 Φεβ Υλικά Γέμισης Ravioli της Al Dente
- Απάκι
- Απάκι ΠΟΠ από το Ρέθυμνο (Κρήτη)
- Καπνίζεται και εμπλουτίζεται με την τοπική ποικιλία κρασίου “Μαρουβά”, και στη συνέχεια μαρινάρεται με ξύδι και κόκκινο πιπέρι
- Κεφαλοτύρι
- Κεφαλοτύρι από τα Χανιά της Κρήτης
- Ανθότυρος
- Nωπός Ανθότυρος από την Βόνιτσα (Ηπειρος), λιπαρό και ουδέτερο στο αλάτι
- Μανούρι
- Μανούρι από την Βόνιτσα (Ηπειρος)
- Φέτα
- Φέτα Θεσσαλίας ΠΟΠ από 100% αιγοπρόβιο γάλα, με μαλακή υφή
- Λιαστές Τομάτες
- Λιαστές τομάτες Τήνου
- Πιπεριά Φλωρίνης
- Ψητές Πιπεριές Φλωρίνης που αποδίδουν ολοκληρωμένα την γεύση του λαχανικού
- Mascarpone
- Μascarpone με πλούσια κρεμώδη υφή
- Γαρίδα – Οι γαρίδες είναι κατεψυγμένες
- Παρμεζάνα
- Παρμεζάνα με πλούσια γεύση
- Σολωμός
- Φρέσκος καπνιστός σολωμός Σκοτίας αργά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς
- Ricotta
- Ρικότα με ελαφριά γεύση.
- Σπανάκι
- Φρέσκο ελληνικό σπανάκι
- Prosciutto
- Προσούτο τύπου Πάρμας
- Mozzarella
- Ιταλικό τυρί μοτσαρέλα φρέσκια και μοτσαρέλα μπαστούνι
- Κατσικίσιο Τυρί
- Κατσικίσιο τυρί από το Παραπόταμο Λαρίσης
- Τρούφα
- Τρούφα από τα βουνά της Κοζάνης
- Βασιλικός
- Φρέσκος βασιλικός
- Emmental
- Έμμενταλ Ελβετίας
- Edam
- Ένταμ Όλλανδιας.